Skip to content


👷‍♀️🛠️ Vi pusser opp siden, beklager om ikke alle stoler og bord er helt på plass enda 🛠️👷

Møt teamet

Vi er et velsmurt team med spisskompetanse innen teknologi, innovasjon, eiendom og forretningsutvikling. Vi jobber mot et felles mål: å gjøre det mye enklere å forvalte eiendom, og å gjøre eiendomsbransjen mer bærekraftig i prosessen.

Frame 2505
Dagfinn

Dagfinn Edvardsen

CEO / Gründer

Dagfinn har 20 års erfaring fra eiendomsbransjen, han var en av lederne og eierne i BEFAS, et stort eiendomsselskap som ble markedsleder i Bergen. Firmaet ble solgt til BOB BBL i 2017. Dagfinn ledet eiendomstjenester i BOB BBL fra 2017 til 2020. Han har utdannelse i ledelse og økonomi fra BI i Bergen.

Anders

Anders Daniel Brekke

CMO / Gründer

Anders har jobbet flere år med innovasjon, forretningsutvikling og teknologi, i tillegg til erfaring med FinTech. Anders har også erfaring fra detaljhandel, og innehar en mastergrad i finans og internasjonal business fra Copenhagen Business School. Og en bachelorgrad i innovasjon fra University og California, Berkeley.

Christer

Christer Strand

CFO

Christer har 10 års erfaring fra revisjon i Deloitte og Bergen Engines hvor han de siste 3 årene var Head of Controlling. I dag jobber Christer i Clara Venture Labs - Røkke/Aker sin satsning på å kommersialisere forskning. Gjennom Clara Ventures labs leies han ut som CFO, han fungerer som styreleder i Risteca regnskap og i Really har han stålkontroll på tallene våre.

Krister

Krister Karto

CTO

Krister har utdanning fra Australian National Univeristy, Bachelor i Commerce og IT med fordypning på internasjonal handel og bruk av IT innenfor nye medier. Han har lang erfaring fra konsulentbransjen som løsningsarkitekt og forretningsrådgiver. Kommer fra jobb som sjef for IT og digital arkitektur i Corvus Energy. Han drives av å realisere de gode og smarte løsningene for sluttbruker.

vibeke

Vibeke Thorsen

Strategisk Prosjektleder

Vibeke er utdannet systemutvikler fra Høyskolen på Vestlandet, med tilleggsutdanning innen økonomi, prosjektledelse og ledelse fra NTNU i Trondheim. Hun har lang erfaring fra teknologibransjen, og kommer fra jobb som produkteier i Uni Micro. Etter mange år i økonomibransjen, synes hun det er utrolig spennende å være med og revolusjonerer eiendomsbransjen.

AnneElisabeth

Anne Elisabeth Næstvold

Head of Growth

Anne Elisabeth er utdannet siviløkonom fra NHH, med tilleggsutdanning innen styrekompetanse og ledelse fra BI i Oslo. Tidligere ansvarlig for analyse og verdivurdering i NRP Finans, og transaksjonsmegler i DNB Næringsmegling.

Sissel

Sissel Garabito

Costumer Success Manager

Sissel er økonomiutdannet fra BI i Bergen. Hun har mange års erfaring fra eiendomsbransjen som blant annet forretningsfører og prosjektkontroller, og kjenner derfor til potensiale som ligger i digitalisering av eiendomsbransjen. Trives best i en hektisk hverdag hvor hun kan jobbe sammen med kunder og skape gode relasjoner.

Marit

Marit Vike Engum

Produktutvikler

Marit har tidligere jobbet som prosessansvarlig for verdipapirhandel i Sbanken. Hun er utdannet økonom fra BI i Bergen, og har også studert finans og digitalisering på IBS og NTNU. Hun brenner for å skape gode kundeopplevelser og forenkle prosesser ved hjelp av ny teknologi. 

Sverre-1

Sverre Helland

UX Lead

Sverre har en master i industriell design fra NTNU i Trondheim. Han har tidligere jobbet som UX- og tjenestedesigner i flere store konsulentlenthus og sist som UX lead i Tryg Forsikring. Etter å hovedsakelig jobbet innenfor Fintech er Sverre nå klar for å revolusjonere eiendomsbransjen.

Marcus

Marcus Leikfoss Swensen

UX Designer

Marcus jobber deltid som UX designer hos Really! og brenner for å lage de beste brukeropplevelsene. Ved siden av studerer han master i medie og interaksjonsdesign på fulltid hos UiB.

Martin

Martin Akselsen

Økonomimedarbeider

Martin jobber deltid i Really! med økonomi og administrasjon. Han studerer til å bli siviløkonom ved Norges Handelshøyskole. Martin har nylig blitt med i teamet, og ser fram til å være med på å bygge Really! til noe stort.

Hanna

Hanna Kjøde Øen

Innholdsprodusent

Hanna jobber deltid i Really! med innhold og tekstproduksjon. Hun har en bachelor i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, og tar nå en master i innovasjon og ledelse ved Høgskulen på Vestlandet. Hanna elsker å utvikle kreative konsepter og strategier, og skape innhold som fanger oppmerksomhet og engasjerer.
Frame 2505

Lyst til å jobbe med oss?

Vi er kontinuerlig på jakt etter flinke folk. Er du uredd, kan næringseiendom eller teknologisterk? Eller tenker at vi høres ut som et utrolig kult sted å jobbe? Se hvilke stillinger vi har ledig nå. Finner du ikke en stilling som passer deg, men har lyst til å jobbe sammen med oss? Ta kontakt med oss da vel!

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi svarere mer enn gjerne på det du måtte lure på!

Image from iOS 2