Skip to content
  • Vi har pusset opp nettsiden. Beklager at ikke alle stoler og bord er plass enda!

Møt teamet

Vi er et velsmurt team med spisskompetanse innen teknologi, innovasjon, eiendom og forretningsutvikling. Vi jobber mot et felles mål: å gjøre det mye enklere å forvalte eiendom, og å gjøre eiendomsbransjen mer bærekraftig i prosessen.

Dagfinn

Dagfinn Edvardsen

CEO / Gründer

Dagfinn har 20 års erfaring fra eiendomsbransjen, han var en av lederne og eierne i BEFAS, et stort eiendomsselskap som ble markedsleder i Bergen. Firmaet ble solgt til BOB BBL i 2017. Dagfinn ledet eiendomstjenester i BOB BBL fra 2017 til 2020. Han har utdannelse i ledelse og økonomi fra BI i Bergen.

Anders

Anders Daniel Brekke

Markedssjef / Gründer

Anders har jobbet flere år med innovasjon, forretningsutvikling og teknologi, i tillegg til erfaring med FinTech. Anders har også erfaring fra detaljhandel, og innehar en mastergrad i finans og internasjonal business fra Copenhagen Business School. Og en bachelorgrad i innovasjon fra University og California, Berkeley.

Maurits

Maurits Wesøe

CCO

Maurits startet i bygg- og eiendomsbransjen i 2011 og har bred erfaring fra bransjen. Han har svennebrev som tømrer, erfaring fra privat og offentlig eiendomselskap, medgründer av eiendomsmeglerforetak og han har erfaring som konsulent i PwC. Maurits er også siviløkonom fra Norges Handelshøgskole.

Erik

Erik Blaauw

CFO

Erik har en master i finansiell økonomi, og en master i revisjon og regnskap fra NHH. Han har tidligere jobbet i PwC som revisor og konsulent, og kommer nå etter fire år fra en rolle som global CFO fra Cutters. Han forteller at han ble trukket mot Really! fordi han så et teknologiselskap i Bergen med store vekstmuligheter og et produkt som er enkelt å forstå, et åpenbart behov i markedet med en klar forretningsmodell.

Krister

Krister Karto

CTO

Krister har utdanning fra Australian National Univeristy, Bachelor i Commerce og IT med fordypning på internasjonal handel og bruk av IT innenfor nye medier. Han har lang erfaring fra konsulentbransjen som løsningsarkitekt og forretningsrådgiver. Kommer fra jobb som sjef for IT og digital arkitektur i Corvus Energy. Han drives av å realisere de gode og smarte løsningene for sluttbruker.

Sverre-1

Sverre Helland

UX Lead

Sverre har en master i industriell design fra NTNU i Trondheim. Han har tidligere jobbet som UX- og tjenestedesigner i flere store konsulentlenthus og sist som UX lead i Tryg Forsikring. Etter å hovedsakelig jobbet innenfor Fintech er Sverre nå klar for å revolusjonere eiendomsbransjen.

Marit

Marit Engum

Produktutvikler

Marit har tidligere jobbet som prosessansvarlig for verdipapirhandel i Sbanken. Hun er utdannet økonom fra BI i Bergen, og har også studert finans og digitalisering på IBS og NTNU. Hun brenner for å skape gode kundeopplevelser og forenkle prosesser ved hjelp av ny teknologi.

Anne-Mette

Anne-Mette Klokkerud

Rådgiver / Property Manager

Anne-Mette har over 25 års erfaring fra utleie, forvaltning, drift og vedlikehold av bolig- og næringseiendom - med administrativt, juridisk og økonomisk ansvar. I Mesta Eiendom bestod porteføljen av større næringseiendommer, type kombinasjonseiendommer i Sør-Øst Norge.

Ole Emil

Ole Emil Frikstad Urstad

Teknisk rådgiver

Ole Emil har 12 års erfaring innenfor tømrerbransjen, flere års erfaring innenfor eiendomsutvikling og jobbet med tegning av bygg i over ti år. Han har også vært med å bygge opp klesmerket Chosen. Tidligere har han også jobbet flere år med oppfinnelsen av sitt eget produkt og vært involvert i flere mindre startups.

Willem

Willem Percyval Westli

UX Designer

Willem har en master i medie- og interaksjonsdesign fra UiB. Han har også mange års erfaring fra salgs- og servicebransjen, noe som alltid kommer godt med. Han er med på å forbedre kunde- og leverandørportalene, samt videreutvikling av nettsiden. Hans passion er gode brukeropplevelser og universell utforming.

Martin

Martin Akselsen

Økonomimedarbeider

Martin jobber deltid i Really! med økonomi og administrasjon. Han studerer til å bli siviløkonom ved Norges Handelshøyskole. Martin ble med i teamet i 2022, og vil være med på å bygge Really! til noe stort. Han har ansvaret for fakturering, samt andre administrative oppgaver.

Christian

Christian Balchen

Rådgiver

Christian jobber deltid i Really! med rådgivning og salg, til både kunder og leverandører. Christian har mange års erfaring fra salg- og servicebransjen, samt fra læreryrket. Han er utdannet lærer fra HVL i Bergen, og studerer til å bli økonom ved HVL. Christian setter pris på alt som er effektivt og sømløst, og å skape gode kundeopplevelser som yter god service.

Jan-Håkon

Jan Håkon Reinemo

Rådgiver

Jan Håkon jobber deltid i Really! med rådgivning og salg til kunder og leverandører. Han studerer til å bli siviløkonom ved Norges Handelshøyskole. Jan Håkon har tidligere erfaring med forvaltning og drift av et næringsbygg i Bergen sentrum, og vært styreleder for et sameie.

Anne-Mette

Christian Balchen

Rådgiver

Christian jobber deltid i Really! med rådgivning og salg, til både kunder og leverandører. Christian har mange års erfaring fra salg- og servicebransjen, samt fra læreryrket. Han er utdannet lærer fra HVL i Bergen, og studerer til å bli økonom ved HVL. Christian setter pris på alt som er effektivt og sømløst, og å skape gode kundeopplevelser som yter god service.
Anne-Mette

Erik Blaauw

CFO

N/A

Bli bedre kjent med Really!

Enten du forvalter en stor portefølje med eiendom eller er styreleder i et borettslag - Really! vil gjøre din hverdag litt enklere.