Skip to content


👷‍♀️🛠️ Vi pusser opp siden, beklager om ikke alle stoler og bord er helt på plass enda 🛠️👷

Møt teamet

Vi er et velsmurt team med spisskompetanse innen teknologi, innovasjon, eiendom og forretningsutvikling. Vi jobber mot et felles mål: å gjøre det mye enklere å forvalte eiendom, og å gjøre eiendomsbransjen mer bærekraftig i prosessen.

Frame 2505
Dagfinn

Dagfinn Edvardsen
CEO / Gründer

Dagfinn har 20 års erfaring fra eiendomsbransjen, han var en av lederne og eierne i BEFAS, et stort eiendomsselskap som ble markedsleder i Bergen. Firmaet ble solgt til BOB BBL i 2017. Dagfinn ledet eiendomstjenester i BOB BBL fra 2017 til 2020. Han har utdannelse i ledelse og økonomi fra BI i Bergen.

Anders

Anders Daniel Brekke
CMO / Gründer

Anders har jobbet flere år med innovasjon, forretningsutvikling og teknologi, i tillegg til erfaring med FinTech. Anders har også erfaring fra detaljhandel, og innehar en mastergrad i finans og internasjonal business fra Copenhagen Business School. Og en bachelorgrad i innovasjon fra University og California, Berkeley.

AnneElisabeth

Anne Elisabeth Næstvold
COO

Anne Elisabeth er utdannet siviløkonom fra NHH, med tilleggsutdanning innen styrekompetanse og ledelse fra BI i Oslo. Tidligere ansvarlig for analyse og verdivurdering i NRP Finans, og transaksjonsmegler i DNB Næringsmegling.

Krister

Krister Karto
CTO

Krister har utdanning fra Australian National Univeristy, Bachelor i Commerce og IT med fordypning på internasjonal handel og bruk av IT innenfor nye medier. Han har lang erfaring fra konsulentbransjen som løsningsarkitekt og forretningsrådgiver. Kommer fra jobb som sjef for IT og digital arkitektur i Corvus Energy. Han drives av å realisere de gode og smarte løsningene for sluttbruker.

Sverre-1

Sverre Helland
UX Lead

Sverre har en master i industriell design fra NTNU i Trondheim. Han har tidligere jobbet som UX- og tjenestedesigner i flere store konsulentlenthus og sist som UX lead i Tryg Forsikring. Etter å hovedsakelig jobbet innenfor Fintech er Sverre nå klar for å revolusjonere eiendomsbransjen.

Martin

Martin Akselsen
Økonomimedarbeider

Martin jobber deltid i Really! med økonomi og administrasjon. Han studerer til å bli siviløkonom ved Norges Handelshøyskole. Martin har nylig blitt med i teamet, og ser fram til å være med på å bygge Really! til noe stort.

Marit

Marit Engum
Produktutvikler

Marit har tidligere jobbet som prosessansvarlig for verdipapirhandel i Sbanken. Hun er utdannet økonom fra BI i Bergen, og har også studert finans og digitalisering på IBS og NTNU. Hun brenner for å skape gode kundeopplevelser og forenkle prosesser ved hjelp av ny teknologi. 

Frame 2505

Lyst til å jobbe med oss?

Vi er kontinuerlig på jakt etter flinke folk. Er du uredd, kan næringseiendom eller teknologisterk? Eller tenker at vi høres ut som et utrolig kult sted å jobbe? Se hvilke stillinger vi har ledig nå. Finner du ikke en stilling som passer deg, men har lyst til å jobbe sammen med oss? Ta kontakt med oss da vel!

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi svarere mer enn gjerne på det du måtte lure på!

Image from iOS 2