Skip to content


👷‍♀️🛠️ Vi pusser opp siden, beklager om ikke alle stoler og bord er helt på plass enda 🛠️👷

Eiendomstjenester gjort enkelt.

Vi jobber hver dag for å forbedre måten vi kjøper og administrerer eiendomstjenester. Sammen med våre fremoverlente kunder, leverandører og samarbeidspartnere skal vi være med å definere fremtidens marked.

Image99
Graf

Hvem er vi?

I 2020 ble Really! startet av gründerne  Dagfinn og Anders. Siden dette har vi vokst til over 10 ansatte, flere innleide konsulenter og over 150 leverandører. I 2022 ble løsningen lansert mot kunder og vi opplever stor vekst i antall kunder og omsetning - Really! har kommet for å bli.

Target

Hvorfor Really!

Vi vet at kjøp og administrasjon av eiendomstjenester bare blir viktigere fremover. Med større fokus på bærekraft og kostnader må gamle og tungrodde prosesser forenkles og effektiviseres. Vi jobber knallhardt hver dag for å bidra til en fremtid med gode brukeropplevelser og automatisering slik at våre kunder kan bruke tid på det som virkelig skaper verdi for dem.

Leverandor

Hvem er vi for?

Really! er laget for dem som leverer eiendomstjenester og dem som kjøper tjenestene - alt fra borettslag og sameier til bedrifter, eiendomsselskap og forvaltere. Ja, alle som på en eller annen måte drifter eiendom.

Møt teamet vårt

Vi har samlet et tverrfaglig team spisset mot å bygge fremtidens løsning for eiendomstjenester.

Frame 2505
Frame 2505

Møt teamet vårt

Vi har samlet et tverrfaglig team spisset mot å bygge fremtidens løsning for eiendomstjenester.

Marit2-1

Lyst til å jobbe med oss?

Vi er kontinuerlig på jakt etter flinke folk. Er du uredd, kan næringseiendom eller teknologisterk? Eller tenker at vi høres ut som et utrolig kult sted å jobbe? Se hvilke stillinger vi har ledig nå. Finner du ikke en stilling som passer deg, men har lyst til å jobbe sammen med oss? Ta kontakt med oss da vel!

Møt leverandørene våre

Vi har over 150 leverandører som er klare for å levere et bredt utvalg av tjenester i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim - ja, egentlig hele Norge.

ventilasjon
Kunde

Møt kundene våre

Vi har alt fra borretslag til større eiendomsselskap og forvaltere som kunder - se hvordan vi gjør hverdagen deres enklere og kutter kostnadene deres.

Siste nytt fra Really!

Image from iOS 2

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi svarer mer enn gjerne på det du måtte lure på!