Skip to content


👷‍♀️🛠️ Vi pusser opp siden, beklager om ikke alle stoler og bord er helt på plass enda 🛠️👷

Bli en del av Really!

Really! vokser og er alltid interessert i personer som kan styrke teamet vårt. Vi kan tilby en unik mulighet til å være med å bygge opp selskapet og å revolusjonere måten vi drifter eiendom på. Sjekk ut stillingsannonsene våre eller send en åpen søknad!

Image from iOS 2
Marit2-1

Hvorfor jobbe i Really!

Vi lager en plattform som gjør arbeidsdagen så mye enklere for alle som driver med eiendom. Vi er en ung teknologibedrift, et selskap for fremtiden. Vi er kontinuerlig på jakt etter flinke folk. Er du uredd, kan næringseiendom, er teknologisterk? Eller tenker at vi høres ut som et utrolig kult sted å jobbe? Se hvilke stillinger vi har ledig nå. Finner du ikke en stilling som passer deg, men har lyst til å jobbe sammen med oss? Ta kontakt med oss da vel!

Ledige stillinger

Chief Financial officer

Som CFO vil du spille en viktig strategisk rolle i skaleringen av Really! Vi leter etter deg som kan Really! til nye høyder.

Leverandør­ansvarlig

Vil du bli med på å skape rå leverandør- og kundeopplevelser i eiendomsbransjen? Vi leter nå etter en person som skal sikre at vi alltid har kvalitetsleverandører på vår plattform.

Key Account Manager

Vil du bli med på å skape rå leverandør- og kundeopplevelser i eiendomsbransjen? Vi leter nå etter en Key Account Manager!

Åpen søknad

Vi er alltid interessert i å høre fra personer med en interessant bakgrunn og et ønske om å skape noe unikt sammen med oss.

TeamReally2

Om oss

Really! ble startet i 2020 og opplever stor vekst for øyeblikket. I dag er vi over 10 ansatte i Bergen, Oslo og Sandefjord. Sammen med våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere jobber vi knallhardt for å revolusjonere måten vi kjøper og administrerer eiendomstjenester. 

Lurer du på noe?

Er du interessert i en jobb hos oss eller vil vite mer om selskapet? Vi tar veldig gjerne en prat med deg!

TeamReally!